Felt Craft Tutorial :

Tutorial In Progress :

-

Complete Tutorial :



    Happy Crafting (^.^)v



14.12.11
Home » , » Cute Haksaeng (student) Collection wearing Vest

Cute Haksaeng (student) Collection wearing Vest

5 comments
~I'm flower too~

Actually, i made that black vest for My Work In Progress - Ge Ge Kitaro twins. Unfortunately, that vest not really fit for kitaro (maybe too macho for him..(T.T)..poor kitaro)

Then, suddenly got brilliant ideas, so i try put on this haksaeng, walllaaaahhh..it's perfect..:)


~tak tau ape 'motif' upload this pic..ni syiok tengok vest or syok kat si model!~


5 Responses so far

  1. Awk punyer design cantik2 dan sgt teliti..
    Saya suka la... ^_^
    Sy pun tak larat nak wat teliti camni...

    Ada tak mana2 yg eady stok yg dh siap.. Sy nak beli satu.. Tak kesah la mana2 asalkan comel.. >_<

  2. Tapi nk orang tau.. Kalo kucing, monster tu sy takmo.. Nak org yg mata berkaca2 cam dlm gambar ni... Tp kalo sy minta awk buatkan cam gambar profile sy ni bole tak.. Yg rambut oren gigi sebatang tu.,.. Kalo bole la.. Kalo tak leh, bg je yg mana2 bentuk orang mata berkaca2...

  3. U-ie says:

    ok..nanti saya try buat budak rambut oren gigi sebatang cam avatar awak tu.
    P/s : Budak ni character dalam citer anime ape erk? Cam pernah nampak je..huhu

  4. Citer Curious Play dlm AXN dulu tu..
    CIter ttg Miaka g dipilih oleh Dewi Suzaki dan ada 7 org warrior.. Ni salah sorg namanya Tasuki.. Sy suka karakter dier sbb sgt kelakar, extreme dan asyik nk marah jer.. ^^

    Nnti awk buat ea,.. Nk byr dulu ke...

  5. U-ie says:

    Sebab ni first time saya buat character tasuki, saya buat dulu lah. then kalau awak berkenan boleh adopt dia. ok:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...