Felt Craft Tutorial :

Tutorial In Progress :

-

Complete Tutorial :



    Happy Crafting (^.^)v



15.11.11
Home » » BookMark : Cute Haksaeng (Cute Student) Upgrade Version - Pink color

BookMark : Cute Haksaeng (Cute Student) Upgrade Version - Pink color

4 comments

Yang ini bookmark cute haksaeng upgrade version, actually cuma tambah google eyes size 8mm kat kepala bear, hair kasi stylish sikit..Yang ini special sikit coz it's 3 layer felt digunakan, so upgrade version sedikit tebal kalau compare to  original version of bookmark cute haksaeng collection cuma 2 layer felt digunakan.

Size Bookmark Haksaeng Upgrade Version :
Diameter : Around 5 - 6cm
Fabric/Material : Google eyes (size 8mm), Poly Felt & Tali Lily (color baby blue - 17cm)





-Contoh pengunaan bookmark, so cute!!..nak letak kat dalam buku pun boleh, nak gantung kat luar like pic pun boleh jugak..omg..so adorable.-
(Yang color hijau tu adalah original version cute haksaeng, yang color pink is upgrade version.)

4 Responses so far

  1. lia says:

    wow!cutenya!uie ni memang kreatif lah...hasil kerja pun nampak kemas sangat!:))

  2. aymk..cumel nye..kedai kat ne tu ek?ehehe..guna gunting biasa ke?sangat jeles tgk org gunting sekemas itu!urh! :)

  3. U-ie says:

    tq:)..Guna gunting biase(^.^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...