Felt Craft Tutorial :

Tutorial In Progress :

-

Complete Tutorial :



    Happy Crafting (^.^)v



30.1.12
Home » , » Trial & Error Design # 3

Trial & Error Design # 3

2 comments
 
 ~Cak:)~


Another try & error design..Kenalkan ini ialah GeGeKitaro.Si budak hantu (yokai boy) yang bermata satu..

Nampak dalam pic..cun kan..dah ade iras-iras si gege kan? sebenarnya kalau tengok kat luar (reality) nampak murahan giler gara-gara i guna felt yang tak sesuai iaitu felt yang jenis nipis.

(Padan muka saya ---> Tulah ingat nak murah je tanpa hiraukan quality..nasib baik beli sikit je..kalau terbeli banyak maunya meroyan..hehe..yang kelakarnya ialah seller yang jual felt ini pun dah tutup kedai, Fb pun dah deactivate).


~yang bentuk mata tu bapak si gege..hehe..uniq giler bapak dia eyes ball lah..~





2 Responses so far

  1. Tie says:

    First time tengok budak hantu ni.. hehe.. terkejut jugak den!

    Pasal felt nipis tu, kak tie pernah beli, tapi kerana dah biasa guna felt berkualiti, memang tak best, kan..

  2. U-ie says:

    Hehe..anime ni best kak tie.

    Betul2 bila guna felt nipis ni memang lain je rase dia.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...