Felt Craft Tutorial :

Tutorial In Progress :

-

Complete Tutorial :



    Happy Crafting (^.^)v



23.1.12
Home » , » Rilakkuma - U Drive Me Crazy.

Rilakkuma - U Drive Me Crazy.

2 comments
Plush review is back..cakap-cakap plush kembali:)..

Sebenarnya..nak tulis entry review yang panjang berjela-jela tapi tetiba mata mengantook je (ye lah kat luar mendung je..mata pun me'layu' je)..So for this entry - i review ringkas dan simple je lah..boleh x? (nanti bila ade mase (dan tak ngatook) i'll edit it:)

Majoriti plush kat bawah adalah mengunakan fabric fleeces .Due to fabric yang lembut gebu dan sedap buat peluk dan cium2:)..


 
~Bumblebee kuma~

  • cun weii..rilakkuma in bumblebee costume...Yang antena --> kalau  uolls nak buat jugak rilakkuma as pic --> boleh letak pompom (murah je rm1.00 boleh dapat 20pcs - so rajin2 lah survey kedai yeer)

 
~deer kuma~




 
~Cow kuma~



P/s : Pic diatas adalah hasil carian google.
Disclaimer :
I do not own this picture

2 Responses so far

  1. Oh Cute says:

    arghhhhh gile comel!!!!! nak buat plush camni x reti =..=

  2. U-ie says:

    tu lah comeyy giler diaoarang buat..terrer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...