Felt Craft Tutorial :

Tutorial In Progress :

-

Complete Tutorial :



    Happy Crafting (^.^)v



30.7.12
Home » , , , » Kisah Budak Tadika : Couple

Kisah Budak Tadika : Couple

2 comments





The End



P.s : 
Phew.. finally siap jugak bahagian kepala mini chibi versi gegurl:) dan next step ialah bahagian body.

Dan semasa saya menulis entry ini, sesambil layan k-movies 29 February.  Dan bila part pembunuh bersiri yang dah mati beberapa tahun itu muncul saya akan cepat-cepat berlari masuk ke dalam bilik untuk update Blog..Wakahkah.. then bila dah rasa part seram dah tak ada, Kuar balik sambung tengok..Huhu.. Takut punya pasal beb. Tu lah berangan nak tengok citer hantu tapi penakut yang amat..Huhu. Hmm penat betul tengok citer hantu ni kan.


2 Responses so far

  1. Penat la asyik lari2 jer.. Huhuhu...
    Tapi seram gak bercinta ngn kepala je...Huhuhu...

    Tak sabar nak tgk girlfren dia yg dh siap..

    Chaiyuk!

  2. U-ie says:

    Haha..rupernya x ade hantu cuma imaginasi dia je gara-gara trauma takut gelap masa kecik kembali.Huhu.

    Nak bawak gi date senang, isi dalam beg je awek dia..Hahaha


    Tq(n.n)v

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...